Een onvergetelijke trouwdag

Eén van de mooiste dagen van uw leven is uw trouwdag. Hierbij mogen exclusieve bloemen natuurlijk niet ontbreken. Bloemenadvies John Achterberg maakt samen met u de meest speciale creatie op maat zodat u op deze speciale dag kunt genieten en later op de foto's uw mooiste bloemen kunt terug zien.

Of het nu gaat om traditionele lange, moderne of een geheel eigen ontwerp wij zijn van alle markten thuis. Verder kunnen wij corsages en bloemstukken op uw trouwauto maken en zelfs de aankleding met bloemen op u trouwlocatie verzorgen. Wij nodigen u graag uit om uw wensen te bespreken.

Uw vertrouwen in ons word voor u een onvergetelijke dag. 

 

 

Onderstaand ziet u een impressie van enkele bruidswerken, dit om u een idee te geven wat er mogelijk is. Een bruidswerk is voor iedereen zeer persoonlijk, daarom creëren wij samen met u uw droomboeket.

 

 

Wat uw trouwdag echt uniek maakt is de trouwlocatie. Welke trouwlocatie u ook gaat uitzoeken of dat nu op een kasteel is, op het strand of in uw achtertuin, met bloemen creëert u de mooiste plek op aarde voor het trouwmoment.

Wij kunnen dit alles voor u verzorgen in de stijl die u wenst. Dit kan geheel worden afgestemd op uw trouwboeket.